2011. július 5., kedd

Weestend!!!!!!!!!!!!! télleg vége a westnek XD

Reggel úgy kezdve: Facebook de semmi. 8:00-korr keltem komolyan és nem akartam felkelni... XD deh hát meleg van nyár van. Go to Nyugati... Szenvedtem egy órát míg kiértem de megérte.

fél 11:
Alma és Bálint várnak Nyugatiba. Bálint hozzám szalad, átölel. Baszus hová tegyem a mankót? XD Átölelem, belerúgok valakibe, nah deh beleféér. XD Felmentünk tetőre befoglalni a füvet oooh deh jó. Rá néhány perccel leküldenek egy emelettel hogy ott napozzunk. XD Dobáltuk 10 percen vagy fél órán keresztül a szakura XD mintás telómat igaz h sakura virág mintás. XD (Lehet h 1 órán keresztül dobáltuk azt a telefont? :D) Almát nagyon jó volt halgatni. Deh pont délben a biológiai óra rezgett h éhség! Nyáhh és pont délben. Fogtam feláltunk és mentünk Mc'Donalds-bah :D Nyááá :D Rendeztünk egy nagy sétáló körutat is, lábam belefáradt. Ügye leültünk Me-ki???-be XD és sültkruplit zabáltunk fagyival. :D több nem fért ki az öttlet tárból :D vagyis utána elmentünk sétálni, megszáltuk a Librit, és szétnéztünk. (Micimackóóóóóóóóóóóóóó) Aztán találtunk egy tök-jó boltot illetve Alma mutatta. Találtam tök-jóóóóó cuccokat és uhh olyan neonszínű lábszárvédőőt amiről életemben álmodtam. Ahhh :D jaahj és min itt a szülinapom és :/ hmm. Megint olyan lessz mint az eddigiek... Semmi. :( Nah deh mind1. Láttam még egy vörös pókhálós táskát ami tökéletes lenne iskolatáskánaaak. :O Deh akaroom. Jóh kiszabadultunka boltból én meg az állástól elfáradtam... le kellett ülni egy székre. Nos széket találtunk de egy csöves volt mellettünk. Hát elmenekültünk egy kanapéhoz és tök jól elvoltunk. Alma szétröhögte magát. :D:D Én tök jól elvoltam. :D Utána mennünk kellet haza. Kimentünk állomásra ott találkoztam Krisszel és Zabuval. Úhh istenem deh ideg lettem. :D Megtudtam egy-két dolgot. Hát naon jó volt. Utána Bálinttal hazamentünk én a mávos bérlettel ő a 25 Ft.-os jegyével. XD Nah azóta tök jól elvagyunk. Beszélgetünk Ukémmal. ^^ És ááh nagyon jó! :$ Nah szal mai nap jó volt. Nyávogás verseny és ááh mellénk szart egy kutya. Nap fénypontja. :D Egy buzi izzadó vonatra száltunk fel.

Bye kockáim:D Nekem jó estém lessz. Mint gyakran mostanában. :D

children

Tegnap elött elött:
children of distance - Te vagy az te voltál.
betettem elkeztem zokogni kedvenc depis zeném... nem akarok... nem akarok szomorú lenni! nem akarok többet sírni! hol vannak ilyenkor azok a barátok akiket mondasz? hát sehol és miért? mert nem léteznek. azt mondod az vagy de csak fenyegetsz és megölsz újra újra újra és újra.


Biztos azok a te híres barátaid akik itthagynk... hát nagyon jó...


Tegnap elött elött elkeztem beszélgetni Bálinttal. Olyan jó volt végre fellazultam és megint másnak éreztem magam mint 10 hónapja. :) Boldogabb lettem.


Tegnap elött:
Beszéltem Mátéval és egyszerre Bálinttal. Máté kiborított, Bálint megnyugtatott, hát végülis hajnali 3-ig jól elbeszélgettünk. Bálintnak a Seme-je lettem Ő meg az Én Ukeem. :D:D:D Hát igazán jól esett végre jót beszélni... Bálinttal sokáig elvoltunk, olyan 3 órán keresztül próbáltunk egymástól elköszönni. Majd 3-kor elküldtek a gép elöl h menjek aludni... Mentem is...


Dél előtt keltem olyan néhány perccel és Riuval besztem meg Mátéval h nem lehet a Máté a barátom. Utána vitatkoztunk ezen egy jó ideig... néhány órán keresztül és még mindig nem tudom... hogy hogy döntsek. Barát, vagy várjak vele? Hát elfeledtem kicsit ezt is Bálint estee feljöt és olyan jó volt. De utána ott kellett hagynom a gépet. Jhaj istenem nemtudtam elköszönni. Még olyan 1-ig néztem a tv-t eléggé unatkoztam.


Tegnap:
Jocó újra megtalált és remélem tud segíteni. Ecséém. Imádom h ilyen rendes. :) Bálint méginkább ma boldoggá tett. Nem haragszik. Mátén nevetek mert cuki ahogy mostanába viselkedik. Nagyon teper h barátok maradjunk... vagy legyünk. Ps3... Teló... xD epic faiil. Lol. Nos ömm jó lenne egy ps3...


Holnapra Mekibe go, hogy megetessenek sültkrumplival... :$ Háhh tök jó lesz! ~Meeow!~ Várom a mát, a holnapot meg mindent!!! :D :D Istenem nyauuu. :D De jó lenne ha jobb lenne a hejzet...


Máté átjött elszórakoztattuk magunkat. Most megy a cirkusz h nem jó ez az egész... hurrá :(







Meglát.Megismer.Megkíván.Megszeret.Veledvan.Érez.Tervez.Gondolkodik.Megszokja.Hozzánő.Veszekszik.Kibékül.Rájön.Nemérti.Veszekszik.Kibékül.Nemérti.Veszekszik.Gondolkodik.Veszekszik.Nemérti.Szakít.Kibékül.Rájön.Nemlátbe.Szomorkodik.Veszekszik.Megunja.Veszekszik.Kibékül.Megszokja.Veszekszik.Veszekszik.Veszekszik.Szakít.Veszekszik.Kinevet.Kibékül. Azthiszi.Veszekszik.Cinkel.Megelégeli.Szakít.Rájön.Szeret.Elkésik.Végetér.     vajon mi lesz most?