2011. október 3., hétfő

Hosszúhétvége2 per1

Nyah megint vége egy hétvégének, amit Danette Duette barátommal töltöttem. Volt itt nevetés, sírás, punnyadás, alvás, beütött hát, bilincs(ne is kérdezzétek), fárasztó szavak, elhagyott tárgyak, hajfestés...

Péntek: Jó kis sűrűn indúlt, Atitáékkal mentem vásárolni Árpádba, majd betértünk Mekizni Keletinél. Elkisértük Atitát Shinhez, közben kaptam kék hajszínezőt, szőkítőport és hidrogént... Fél 5-re gyorsan kinn kellett lennem ÚPK-ba mert eladom a Hinátás pulcsit:
Szóvall kimentem ÚPK-ba eladni a ruhát, ami sikerült is. Gondoltam Kingával megvárjuk Danit, mert megbeszéltem elv vele, hogy 5-kor koccanunk. Nos az 5 órából fél 8 lett, ami nem akkora baj, csak nem várattam volna szegény csajt, ha előre szól, h mégsem 5-kor jön ki... én addig szépen letelepedtem volna otthon, nem költöm el a pénzem, és befestem a hajam. Tehát 3 órát vártunk a Danira, mígnem megérkezett. Közben az összes pénzt elköltöttem és Kingát is lebaszták és ő nem találkozott Danival.

Nahszóval. Miután Danit felkaptam ÚPK-ban, siettünk tovább Budára Harsányihoz tűt venni. Én az egész alatt megmaradtam annyiban, h fáj a kezem. Hazaértünk végülis, én már fáradt voltam, csintunk kajcsit, ettünk és aludtunk.

(Basszus elment a kedvem a blog írásától XD)

M1 álmos vok, éhes vok, mingyá suli, szal megyek kajolok és megnézem miért fog kinyírni a töritanárom. :)