2011. november 13., vasárnap

Ohhó nahszóvall

Egyből egy linkel kezdek. I can't stop!
Péntek: megvan végre Csacsi és egy minusz kabáttal vagyok most itthon, ennek eredménye, hogy most a kabátom Bundiknál van.

Nyos szóvall ím pár képecske^^
És azután jöhet a kiakadásom...

Ennyi igazán most elég is volt, jöjjön a többi.
Nos Szóval pénteknél tartottam. Jól kezdődött, bementem suliba, ott volt Mizu. :$ ^^ Jól éreztem magam, aztán Törin mivel elaludtam, kaptam egy intőt... Ajj pedig csak 2 percre aludtam el. >< Ma tuti hogy egyest ad. 
Az a lila valami, amin Shin-chan
 támaszkodik,
 az volt az egyik ajándék
Kijöttem, szomorkodtam egy sort mer kibaszottul letört.... Oké hogy 1-es oké h 2-es de egy intőt semmiképp nem viselek el.... oké... mind1. behoztam suliba a kis alkotásom, ami egy szív. Azon gondolkoztam, oda adjam-e Mizunak... A matricákkal is szórakoztam meg minden és verset írtam, azt is Mizunak... Rajzoltam is, azt is Mizunak... Hát ... Rendben vége a 7. órámnak megyek ki, nézem gyorsan hol van Mizu, nincs gyógyszertárnál, oké akkor téren lesz. Közben negyedszerre jutott eszembe h hoztam égetnivaló emléket.... Kiértem térre, ezután minden olyan összekavaró volt és néha úgy éreztem h nem tudom mit mondok. Beszéltem Asuval ééés égetés helyett "megette" (....megcsócsálta kiköpte és nekibaszta a csúzdának....) azt a "milka szivet", mert már jó ideje irritált h otthon ott volt az asztalomon.^^ Tökéletes volt látni a 9 hónapja alkotott "valminket" csattani a csúzdán. 
DE ez még csak egy dolog ezenkívül több száz emlékem van... de nekem nem kell akárhogyis, de nem... Kész... Az egész hadművelet után kicsit jobban beszélgettünk, de akármit is mondott, nem tudott igazán nagyon érdekelni, meg el is felejtettem csak egy dolog érdekelt, az pedig Mizu ajándékával kapcsolatos véleménye, hogy oda adjam-e neki vagy sem. M1. Odamentünk többiekhez, én Mizuhoz h mennem kéne már rég Délibe a Csacsimért. Mondtam neki, h akartam h ma együtt aludjunk, de Yondi nem válaszolt ezé nem tok menni... pedig aludhattunk volna együtt. És még mondtam is h megakarom lepni... M1... Végül elindultam mert mennem kell, hívtam Asut, megakartam kérni, h adja át Mizunak... Megkérdeztem adjam-e oda neki.... A válasza csak ennyi volt te döntöd el! Oké akkor m1... Nem adom oda. 
Annyira Hiányzott!
:/ Elmentem, a Délibe, ott sikeresen megtaláltam Danit. Oké odamentem hozzá. Aszt ott úgy csak voltunk.... Kérdezte h írt-e nekem a Bundik h jönnek e vagy valami ilyesmi... hááátt nem... ^^ Oké akkor Dani kérdezte h várok-e vele Zoliékra, mondom oké, úgysincs jobb dolgom. Megkaptam Csacsim, és úúúgy de úgy örültem, h végre látom azt a cukorkafalat fejecskéjét! :$ Nyahh. 
Kinn fagyoskodtunk egy kicsit, aztán bementünk. Dani beszélt arról h volt vagy van valami forgatás a Déliben és hogy észrevettem-e.... Hát örömmel mondtam h nemigazán. :) Zoliék megérkeztek, ők kiszúrták a pink hajam, én meg Zolit integetve, és mondtam Daninak az utat. XD Elvittek Örsre, ahol az Árkád parkoló házában Zoliék leparkoltak, persze égett a pofám h ilyen potyautas vok, hát igen dia a kis tapló geci... M1 legalább segíthettem tályékozódni Árkádban, bár annyira nyem nehéz. Szóvall megjegyeztem hol parkoltak, hogy hol van a NewYorker, hogy hol a Meki, hogy hol a Spar, persze utána ilyen közös mözös KFC-zés volt. (Még egy taplóskodás.) Jóóó. Ekkor már azon agyaltam, h vajon holnap látom-e Mizut és h még mindíg oda adjam-e az ajándékokat neki. Szóval elégszer elkalandoztam az Árkád kaland közben.... Kérdeztem Zolit h mehetek-e (avagy lehetek-e méginkább tapló) velük. És félig nem tom mit reméltem. Végülis elindultunk, úgy, h közben nem említettem, de Bundik csatlakozott New Yorkernél. Nos így Én Bundik, Zoli, Zoli anyukája (aki nagyon rendes és nagyon nagyon szimpi számomra de titi h nem csak nekem) és Dani. 
Én vagyok persze a potya akit felhívtak éppen Pöttyös utcánál Mizuék h ottalszom-e... Nos meglepődésemben foggalmam nem volt mi a fenét mondjak. Kussoltam és gondolkodtam, hisz velem senki nem beszélte eztet meg... Ráadásul Yondi Csütörtökön még nem is válaszolt nekem h mi a fene legyen. Ennyi. Persze folyamatosan Yondi osztott, ki aminek kurvára örültem. Oké akkor azért, mert meghiúsult az h Mizunak örömet szerezzek, én vok a tapló... faya. Erzsébeten a Tesconál megáltunk h mi legyen, megyek-e vagy sem. Hát nem. Mert egy az h ha apum megtudja, h megint Yondiéknál voltam, akkor kibelez... Kettő nem volt kedvem Asut látni... Meg szarrá szidatni magam, minden kis rossz párkapcsolat hibámért. -.-" 
Bundik és Zoli
Tutu <3
Szóval Elindultunk újra, és innentől Vándorló palotát néztem, amit nem láttam végig, de nagyon  szeretnééém! :$ Köcce Bundiknak! :) Nos szóval ez volt az ami úgy fontos volt.... A többi, h Dani besértődött mert Bundik után Tutu rámszált, és legvégül csak őrá.... hát ch.... meg az is mind1 h Jackass-t néztünk és mivel lehibernált közben a laptop, az alvó Bundikot egy levideózott "kicsi a rakás"-ban részesítettük, merthát övé volt a laptop. M1. A lényeg sok jó pillanat volt.

Szombat
Tiszta ideg voltam és végül az egész ügyből h hol aludtam, szakítás lett. M1. Mostmár le is tudom szarni, de akkor miért is zúztam meg a kisujjam? Nem vágom. Este beszélgettem Zolival és haverommal. Végül az lett, h haveromhoz átmentem, lenyugodni, zenét hallgattunk, videókat néztünk, ő fb-ozott... én meg telóról fb-oztam... Utána aludtam.

Vasárnap
Felkeltem, és végig gondoltam és mérlegeltem h mi történt. Megáltam azon, h pénteken kinn voltunk garázsban, rosszul voltam, majd a kocsiban elkényelmesedtem. Ezek után kb annyira emlékszem, h Nyugatiban felkelt engem egy vörös hajú néni, akitől halálra rémültem.... Mondta h végállomáson vunk stb. Én meg még kerestem 10 percig a kabátom és ráírtam Zolira, h lehet ottane maradt. Én meg csontra nem vágom, hogy innen:
Hogy a büdös fenébe jutottam ide:
Bár persze előfordulhat h kiesett, ami nem első dolog nállam, pláne h szép lassan azé visszajön ha valaki részletesen emlékeztet rá.... M1.

Az első képet Zoli a csinálta a másodikat meg én, mert most észrevettem, hogy forgatnak, és hogy régi vonaaat! :$ XD
Havertól hazajöttem, majd ősökkel és hugival átvágtunk a városon mert mozizunk! És ez is el lett rontva. :D Tintint néztünk aminek nem tom hány képregényét és sorozatát olvastam és láttam.... De most animációs filmben, hááát ejnye! XD M1 a végén balhéztunk a kajával, szal elegem lett mindenből. Jelenleg is a teasütimet zabálom, és azon gondolkodom h meddig osszam be a 8000 forintomat... ^^

Nyah jó éjt kedves nép, és búcsúzom még egy kedvességgel: