2012. május 1., kedd

Majális ^^ Meg a túlbuzgóság

BVSC-nél volt. Felállás. Apa Enikő Robi Nimród Mizu én. :)
Amit a rendezvényen ki lehetett szúrni az a három kibaszott nagy ökör ahogy füstölik meg ahogy ott sütik meg hogy mekkora a sor. Elindultam valami árnyékos helyet keresni ahol letáborozunk. Aztán átöltöztünk betámadtuk a kinti medencét Robi Mizu én meg Enikő. És mivel majd meg fagytam bementünk hogy szaunázni akarok. Megtaláltuk az 50 méteres medencét beugortunk úsztunk beszélgettünk majd Robi is megjelent. Jó versenyúszás. Majd kimentünk hogy kajásak vagyunk meg szomjasak szal kerestük aput aki Nimróddal focizott. Kerestünk padot meg minden majd leültünk Anyu is megérkezett mire enni kezdtünk. :) Jaja tök jó nap volt.^^
Agyon úsztam magam az 50 méteres medencébe.
(olyan hosszú nem olyan mély... xd)
Ahh meg az ökör is nem tudtam annyit enni... Mizu befalta helyettem a husit én meg megettem előle a csalamádét meg a krumplit. :) Aztán megint úsztunk meg szaunáztunk. Majd Nimród is becsatlakozott, így nem tom de én mindig utolsó voltam. :) 36 méteren meg legyőztem Robit így is előnnyel indultam. Óhh fullos nap volt. :)
Teli vagyok fáj a szemem és kiszáradtam a sok úszástól és akkor még töri előadás. Barbi gondolom mivel szünetezett ezért nem csinált semmit szal én tanulom be a szöveget meg minden. Ohh szal most akkor eszek még egy kis csalamádét meg tunyolok kicsit aztán felkészülök arra hogy holnap nem hétfőn megyek iskolába. ;)

Nyaaah paprikáskrumplit akarooook enni.>< Mert az olyan fiiiinooom. :) Jah és 24-én voltunk Mizuval 4. hónapja eggyütt ma meg 129 napja. xd ami azt jelenti hogy 11 nap múlva húsz hetesek leszünk. De ki számolja? Én tuti nem. :)