2011. október 17., hétfő

1000+ látogató

Jó reggelt! Ezúton is örülhetek, és bejelenthetem, hogy átléptem ezt a kiábrándító számot! :D Hurrá. Tegnap meglepetésemre olyan személy látogatott fel msnre, hogy kénytelenül is a fejemet vertem az asztalomba. :P Szóval nagy fejfájással és felbaszott agyi szerkezettel vonultam fáradtan, elaludva és ismét késve a magyaróráról. (Y) Ma kezdődött a gólya hét, szóval exemmel, egyhuzamban versenyezhetek, h jövőre ki szívasson.  Egyenlőre az aszfaltrajz ígérkezik érdekesnek... Nah szóval a mai teljesítménye az osztályomnak kiérdemelt egy első helyezést. De ez még csak az első lépcsőfok. Szerdára bekel tanulnia az osztálynak a táncunkat, amiben főszereplek. Naná persze ez érdekesnek ígérkezik. Ma szegény Danit a depim és a felbaszódott agyam miatt, alig beszéltem vele. Pláne h még inkább fel lett baszva az agyam. Hurrá. -.-" M1.
A táncunkat remélem nem szarjuk el, és azé azt is megnyerjük. Pénteket várom, mert végre szemüveg és gólyabál! ^^ Ohh Skrillex fuck yeaah!

Nos és innen kezdem hogy nemsokára fenn lesz Danett csillagharcostól az Egy Akatsukis Élete 30!: Egy cápa életét nézek az okostelefonomon.