2012. április 27., péntek

Oh you don't say? HaHaHa :P

Háháhá és megintcsak röhögök az egészen. Most így keltek páran a védelmemre. Meg minden... Shit.... Komolyan olyan vicces ez az egész minek szóljak most hozzá... Leszarom már hogy minek nevez. Most egy ember véleménye. Aki ismer az tudja milyen vagyok aki meg nem az ez van.... Csomóan megvédtek és miért? Nem kértem senkit hogy védjen meg. Egy csomószor mondtam hogy így úgy megakarom verni. De az olyan szánalmas lenne már. Most komolyan van sokkal komolyabb problémám mint vele foglalkozni. Nem vagyok szinkron? XD Haha most komolyan nem én döntöm el... ki szánalmasabb? Szerintem senki. Valaki áll azon meg ezen az oldalon is... Én felháborodtam hogy lekúrváznak.... Csak most nem egy Máté kúrvázott hanem egy Márk.... XD Megint alaptalanul. Egyszerűen nem értem... A szó fogalma nem az, hogy pénzért árulja az út szélén a testét? Én például még a dekoltázsomat sem teszem ki senkinek elsőre. Hm. Mostis majdnem nyakig érő puklcsiban vagyok sőt még nyáron sem merek farmer és pulcsi nélkül kimenni az utcára. :) Tényleg Nem is farmerba járok mindengyik elszakadt valahol szal most abból lessz utánpótlásum meg kell még pár póló... Jah hogy még itt írok? Szóval az oké lenne ha azt moöndaná rám hogy Picsa mert megycsalt vagy Hűtlen picsa... Mert most komolyan azt én is bevallom az voltam de hogy már kurva? Komolyan ne az hízelegjen nekem aki hírtelen elvarázsolt a kedvességével elérte hogy megadjam magam neki.... szimplán megért romantikus és kedves volt aztán meg megkapta amit akart és már jött a nyafi hogy ne legyen ilyen meg olyan ékszerem.... XD Komolyan most tényleg a kapcsolat csak azért romlott mert enyhén extrémen néztem ki. Ejnye... Most komolyan az emberi hülyeség. Én is mondhattam volna Márknak hogy fogyjál már le... XD Nem?

Én nem mondom ezt se négyszemközt semmi ha valakinek így írsz le valamit neten azt komolyan gondolod nem? Ez már nem tekinthető kétszínűnek vagy ilyenek hisz a kétszínű az aki neked azt mondja hogy DE gyönyörű vagy ma. Másnak meg szana széjjel olt hogy milyen bűnronda. Ahj komolyan mááá. Nevetek mindenen.

Ha valaki tud nekem válaszolni.... Ki evett már valaha ökröt? mert valami sült ökröt fogok enni Majáliskor és fel akarok készülni.
Ökör: Fiatal bika.
Na de áááh lényeg ami lényeg egy ideig átvoltam a nyafis Neko verzióba ami azt jelenti hogy mindenért nyaf nyaff. És szóval THE SIMS SOCIAL imááádom... És sárkányt nevelek^^ :)

Majd nemsokára változtatok az oldal megjelenésén... :P Ha ráérek .

És ki a akar piercinget venni rendelni rajtam keresztül vagy valami... :)
Piercinget is szúrok...(száj szemöldök és köldök) Meg hajat is festek... XD Extrémet. :)