2011. június 30., csütörtök

Öhm mi vhan?

Nah a mai napon otthon megzabálták a vacsim utána Makarónis paradicsom szószos sajtos valamit kellett ennem, ami nem is az volt, hanem: Rövid csőtésztás unkleben's rajta reszelt sajt. (Egy kis vizes Tacskós ketchula is volt rajta.)
Hiányzol Inuuu bátyuusommm. :(


Nah szal vacsora letudva... mai észrevételi beszélgetésem. El kell adni a lakást... nehh máár. És nehommár elköltözzünk... :( akkor váááh de szar lessz... :(:(

Deh viszont jó hírek is vannak miszerint zsebpénzt fogok kapni, és ingyen utazhatok a közlekedési ezközökön a kísérőmmel eggyütt. Nah deh ez nem erőss ennyire.

Ma hogy kiszabadultam, egyre szabadulok felfele.... márcsak egy rendes pasi kéne... Nah de előbb barátokat is kell szerezni... Uhh mennyi dolgom van... és még a lábam is törött.

Miután feloldódtam megtapasztaltam milyen megint nyakig ülni egy kád forró vízben, és milyen, ha a lábam ááázik. :D Asszem ma még fürcsizek. :D Háhá. Neko és a víz... háháháhá...há...... xP

Jondival elvagyok, olyan jó vele beszélgetni... Dee nem igazán akarom hogy többet érezzünk mint barátság... jó ez így hogy játszunk. És nem akrom ezt a barátságot elrontani. Szeretlek! (L)(L)
Ez a bezártság megöl...

Hiányzik már a séta az ugrálás meg minden... de most ennyi elég... Bye Kockáimm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése